Amber-Term SRL

3 Joburi disponibile
Companie

AMBER-TERM (grupul de companii FENIXIMPEX SRL, PALMIRACONS SRL, AMBER-MOLDOVANU SRL) oferă echipamente, utilaje şi servicii profesioniste de eficientizare a consumului de energie şi de sporire a confortului. Varietatea acestor soluţii este oferită de o echipă dedicată, preocupată de bunăstarea clienţilor şi partenerilor săi.

Fondată în 1998, Consorțiul AMBER-TERM este reprezentată de o echipă de peste 100 angajați profesioniși, cu aspirații mari și experiență vastă în domeniu – peste 25 ani pe piața RM. Responsabilitatea, corectitudinea, spiritul de echipă și angajamentul sunt valorile noastre de bază.

Colaborăm cu parteneri de renume internațional selectați cu iscusință: ARISTON, PEFETTO, Rinaldi & Pettinaroli, Fratelli Fortis, Cherbros, Mario, KAS, Zilio, Varem, Trivas, Protech, Arti, CS Case, Hosseven etc.

Prioritatea companiei - acordarea produselor și serviciilor calitative care lasă clienții mulțumiți. Review-urile clienților ne demonstrază acest fapt. Pe parcursul a 25 de ani am colectat o bază de peste 100 000 clienți și parteneri loiali.

Întreaga activitate a consorțiului AMBER-TERM este dirijată de către o echipă de profesionişti cu o experienţă vastă iar fiecare membru al echipei este foarte valoros. Suntem în continuă dezvoltare a echipei și a condițiilor de muncă pentru angajații AMBER-TERM.

Oficiul principal
Clădirea IP Gazproiect SRL, str. Vadul lui Vodă 68
Domeniul
  • Comert
Numarul angajaților
51-100
Beneficii
Team buildinguri
Telefonie mobila
Notebook
Autoturism
Loc de parcare
Rambursarea cheltuielilor de transport
Ceai, cafea, apa
Fructe
Zile suplimentare de concediu
Crestere profesionala
Traininguri, cursuri
Reduceri la productie/serviciile companiei
Bonus la aniversarea datei de angajare
Bonusuri la aniversarea datei de nastere
Video
anunțuri
16 Iunie 2024, Chișinău
Trimite CV
Atașează CV-ul CV de pe site
Atașează CV-ul

Indicați Nume și Prenume

Ai un CV pe site? Intră
Trimite CV-ul

Alegeți jobul

Adaugă o scrisoare de intenție
Închide
Felicitări,
CV-ul tău a fost trimis cu succes! 🥳
Închide