Vânzător Consultant în or. Chișinău

ALO
Oraș: Chișinău
Studii: Orice
Experiența de munca: Posibil fără experiență
Salariu: Nespecificat
Program de muncă: Full-time
Oportunitate unică de a lucra alături de compania ALO! Doriți să aveți un loc de muncă care nu doar să vă asigure un venit stabil, ci să vă aducă și plăcere? Atunci vă așteaptă o oportunitate unică de a vă alătura echipei de Manager vânzări a companiei ALO!
Am deschis magazine noi, frumoase, în cele mai aglomerate locuri din oraș și vă invităm să deveniți parte a colectivului nostru în plină dezvoltare. Apreciem o atmosferă prietenoasă și profesională, unde relațiile dintre oameni sunt asemănătoare celor de familie. Vă oferim nu doar un loc de muncă, ci și posibilitatea de a deveni partenerul nostru de încredere.
Cerințe:

Cunoașterea limbilor română și rusă
Abilități în lucrul cu calculatorul
Experiența anterioară în vânzări-consultanță constituie un avantaj
Abilități de comunicare și politețe

Vă garantăm:

Angajare oficială și pachet complet de beneficii sociale
Formare profesională continuă
Salariu care depășește nivelul mediu de pe piață pentru aceeași poziție
Lucrul în magazine unde oferim cele mai avansate tehnologii de la mărci precum Apple, Samsung, Xiaomi, astfel încât să fiți mereu în trend
Condiții unice pentru achiziționarea produselor la prețul de cost pentru angajații noștri.

Orice persoană care trece de procesul de selecție va avea oportunitatea de a beneficia de instruire susținută de companie și de a deveni partenerul nostru de încredere în atingerea succesului. Instruirea și stagierea vor avea loc în Chișinău, iar compania oferă cazare și pauze pentru cafea în timpul instruirii.
Dacă sunteți siguri pe voi și pregătiți pentru noi provocări, vă rugăm să trimiteți CV-ul dvs. la adresa hr@alo.md, menționând poziția dorită. Informații suplimentare pot fi obținute prin apel la numărul 078800724. Alăturați-vă nouă și deveniți parte a echipei ALO, unde munca voastră nu doar că vă va aduce satisfacție, ci și vă va face să vă simțiți bine! E-mail: hr@alo.md
Telefon: 078800724
Telefon:
078800724
E-mail:
Atașează CV-ul CV de pe site
Atașează CV-ul

Indicați Nume și Prenume

Ai un CV pe site? Intră
Trimite CV-ul

Alegeți jobul

Adaugă o scrisoare de intenție
Închide
Felicitări,
CV-ul tău a fost trimis cu succes! 🥳
Închide